Våra systerbolag

av jan 4, 2024

RealTrack Technician

RealTrack Technician förstår vikten av att hålla spårfordon i optimalt skick för att säkerställa tillförlitlig drift och effektivitet. Våra tekniker är noggrant utvalda och har gedigen erfarenhet inom spårfordonsteknik.

Med expertis inom underhåll och felsökning av spårfordon är vårt uppdrag att erbjuda skickliga tekniker och skräddarsydda lösningar för att möta era specifika behov, att ha tillgång till rätt reservdelar vid rätt tillfälle, och att hjälpa er att etablera en effektiv process för materialförsörjning. Vi arbetar med tillförlitliga komponentleverantörer för att säkerställa att ni alltid har rätt delar tillgängliga.

RealTrack Engineering

RealTrack Engineering är din pålitliga partner inom spårbundna fordon. Med hjälp av deras engagerade team av fordonsingenjörer och deras gedigna erfarenhet inom tågbranschen levererar de högkvalitativa lösningar för spårbunden transport.

RealTrack Engineering sätter säkerheten i tågbranschen främst, och kan hjälpa er implementera noggrann övervakning och vet vad som krävs för en trygg och säker transportmiljö.

Teknologisk Förnyelse: RealTrack har expertis inom hantering av obsolescens för spårbundna fordon, vilket garanterar att dina tillgångar förblir relevanta och hållbara över tid.

 

RealProgress

RealProgress arbetar med högkvalitativ projektledning och interimlösningar på chefsnivå. Företaget har en stark kultur som betonar vikten av att vara lyhörda och flexibla, för att leverera resultat som inspirerar både kunder och kollegor. 

RealProgress har en proaktiv inställning till projektledning, vilket innebär att vi aktivt söker efter lösningar och identifierar potentiella problem innan de uppstår.

Med vår breda kompetens kan vi hjälpa till med att starta upp projekt och driva dem i mål, vi kan bidra med idéer och kompetens under en utvecklingsfas och få ny fart i projekt som stannat av eller tappat tempo. 

Västerås

Pilgatan 8c,
721 30 Västerås

Tel: 021-129601
info@realtest.se

Stockholm

Sundbybergs Torg 1
172 67 Sundbyberg

Tel: 021-129601
info@realtest.se

En del av Real Cognit Group