Om oss

RealTest är ett IT-konsultbolag som erbjuder kvalificerade tjänster och helhetsåtaganden inom Mät- & Testsystem, Inbyggda System och Systemutveckling. Tack vare att våra konsulter besitter djup kompetens inom sina specialistområden kan vi avlasta och förstärka våra kunders utvecklingsprojekt.

RealTest grundades av Jörgen Strömberg 2003 . Vår vision är att vara ett ledande specialistföretag i Mälardalen inom tre områden; Mät- & Testsystem, Inbyggda system och Systemutveckling.

Vi är måna om våra kunder vilket i många fall ger oss mycket långsiktiga kundrelationer. Vi vill att våra kunder ska se oss som en naturlig partner som kan gå in och hjälpa till och stötta dem när de ställs inför tekniska utmaningar. Vi är också en partner för de företag som vill lägga ut delar av sin verksamhet och produktutveckling. Att vi månar om långsiktiga kundrelationer har vi många exempel på, där Bombardier kan nämnas som ett av dem. Bombardier är en av våra största kunder och dem har vi haft glädjen att hjälpa under många år.

Vi kommer att fortsätta växa, dock blir vi aldrig större än att vi kan behålla vår speciella anda där alla känner varandra. För oss är det viktigt att se och lyssna till individen. Vi vill att våra konsulter ska ha en naturlig närhet till ledningen och sina kollegor. Sist men inte minst ska vi ha kul ihop, vilket är en av anledningarna till att vi gärna anordnar trevliga och givande aktiviteter.