Vår historia och engagemang

RealTest är ett IT-konsultbolag som erbjuder kvalificerade tjänster och helhetsåtaganden inom Test- och mätsystem, Inbyggda system, Produktutveckling, Systemutveckling, Kvalitetssäkring och Förvaltning. Tack vare att våra konsulter besitter djup kompetens inom sina specialistområden kan vi avlasta och förstärka våra kunders utvecklingsprojekt.

När RealTest grundades 2003 var vår vision att vara ett ledande specialistföretag i Mälardalen. Sedan starten har teknikutvecklingen hos våra kunder och inom industrin i övrigt varit snabb. De tekniska innovationerna sker i ett allt intensivare tempo, produktlivscyklerna blir kortare, informationsmängderna allt större och komplexiteten i systemen ökar. 

”Vi är en viktig partner när innovationstempot drivs upp och komplexiteten i industrisystemen ökar”

Utvecklingen leder till att kraven på rutiner, processer och system för bland annat testning, verifiering och kvalitetssäkring blir allt tuffare. Testtiderna måste kortas när innovationstempot drivs upp samtidigt som det aldrig får ges avkall på kvaliteten. Med ett högt utvecklingstempo ökar också industrins behov av externa resurser för både system- och produktutveckling.

”Vi ger er kvalitet”

RealTest har följt med i utvecklingen och både vuxit och breddats som företag. Vi är idag ett teknikstarkt IT-konsultbolag som med medarbetare som hör till marknadsledarna i Mellansverige.  Vi hjälper våra kunder att möta de olika utmaningar man ställs inför genom att erbjuda spetskompetens, specialisttjänster och helhetslösningar inom områdena:

  • Test- och mätsystem
  • Inbyggda system
  • Produktutveckling
  • Systemutveckling
  • Kvalitetssäkring
  • Förvaltning

Bland våra kunder finns ett globalt industriföretag inom transportmedelsbranschen, världs-ledaren inom kraft- och automationsteknik samt en av de ledande leverantörerna inom kärnkraftsteknologi. Dessa kunder har valt att i många år anlita oss som bred och flexibel teknik- och IT-partner.

”Närhet och engagemang är en självklarhet för oss!”

Vår bredd gör att vi kan ta många olika roller. Ibland anlitas vi för att gå in och ta en aktiv roll när ett företags ställs inför svåra tekniska utmaningar. RealTest är också en trygg partner när ett företag vill lägga ut delar av sin verksamhet, behöver spetskompetens i ett produktutvecklings-projekt eller för en proaktiv förvaltning. Vårt engagemang fungerar som vår egen tillväxtmotor. Vi växer tillsammans med våra kunder men aldrig snabbare än att vi kan behålla det som alltid har varit ett signum för RealTest; Vi trivs tillsammans och med våra kunder, vi har roligt även i de mest komplexa uppdragen, vi stöttar och inspirerar varandra i en öppen och informell organisation.

RealTest_Symbol_PANTONE_187_CKontakta oss gärna så berättar vi mer!

151013RealTest_H8A9308_2
Vill du veta mer?

Då är du välkommen att kontakta oss. Kontaktuppgifter hittar du i menyn under ”Kontakta oss”.