”Glädje och innovation”

Vi har kul på RealTest. Både på och efter jobbet. Vi trivs tillsammans, med uppdragen och med kunderna. Vi brinner för vårt arbete och drivs av att ligga i den absoluta framkanten inom våra specialistområden. Vi uppmuntrar och sporrar varandra till en hög innovativ nivå som utvecklar oss själva, företaget och kunderna. Vår arbetsmiljö är dynamisk och vi arbetar gärna i agila projekt.

”Närhet och samarbete”

RealTest är ett sammansvetsat lag av ödmjuka, positiva och nytänkande människor. Vi är starkt samarbetsinriktade, vi stöttar och inspirerar varandra, vi hjälper och lär av varandra. En stark kundorientering går som en röd tråd genom hela vår verksamhet och det nära samarbetet gör att kunderna blir en del av den teamkänsla som formas runt de projekt vi får ansvar för.

151013RealTest_H8A9127”Öppenhet och stimulans”

Det är både högt och lågt i tak hos RealTest. Högt därför att alla har stor frihet att bidra med idéer och växa genom att ta egna initiativ. Man kan säga att du är chef över din egen utveckling. Lågt då det alltid är nära till företagsledningen. Här finns ingen prestige och inga stängda dörrar. På RealTest har vi alltid strävat efter att erbjuda en stimulerande arbetskultur och öppenheten är därför ett av de främsta kännetecknen för vår företagsanda.

”Kvalitet och långsiktighet”

På RealTest är vi kända för att aldrig göra avkall på mycket höga kvalitetskrav. Vi har lika höga krav själva som våra kunder på projektgenomföranden och leveranssäkerhet. Vi följer noggrant genomarbetade metoder och processer. Att vi är med och driver utvecklingen inom våra specialistområden bidrar till att våra kunder ger oss stort förtroende och att våra kundrelationer är mycket långsiktiga.

Är du den vi söker?

Alldeles säkert har du en högskoleexamen som civilingenjör, systemutvecklare eller annan kvalificerad utbildning inom data/elektronik. Vi vill också att du har erfarenhet inom något av RealTests specialområden. Din ambition att utvecklas är stark och du ser också möjligheterna och utmaningarna i att få arbeta i spännande projekt och med intressanta företag. Du är öppen som person, samarbetsinriktad, tycker om att arbeta med frihet under ansvar och har ett starkt eget driv. Du är inte rädd för att ta initiativ och din nyfikenhet gör att du gärna vågar prova nya idéer. Samtidigt har du mycket energi och är beredd att arbeta långsiktigt för att förverkliga idéerna. Du värdesätter också att RealTest regelbundet satsar på gemensamma aktiviteter. Det kan vara i form av konferenser och utbildningsaktiviteter, men också för att vi ska kunna umgås och ha roligt utanför arbetstid. Känner du igen dig och känner du att det är dags att ta ett nytt steg i din karriär? Kontakta då vår VD Jennie Parnesten på 073-398 27 57 så berättar hon mer om vad som gör Realtest till ett mycket speciellt specialistföretag inom Test- och mätsystem, Kvalitetssäkring, Systemutveckling, Produktutveckling, Inbyggda system och Förvaltning. Jennie ser också till att du får kontakt med någon specialist inom det område du är intresserad av.

RealTest_Symbol_PANTONE_187_CKontakta oss gärna så berättar vi mer!

”Det sporrar mig att få jobba med riktigt duktiga kollegor”

Namn: Per Degerfält

Anställd sedan: 2008

Jobbar med: Systemutveckling, programmering, testning, utveckling av testsystem och även webblösningar. Per har också anlitats som projektledare med utlandsuppdrag för bland annat ABB.

Vad är det bästa med att jobba på RealTest? ”Trivseln och möjligheten att få jobba med olika uppdrag inom flera områden. Viktigt för mig är också att Realtest inte är ett så stort företag. Stämningen är familjär men samtidigt oerhört professionell och stimulerande. Det sporrar mig att få jobba med och utvecklas tillsammans med riktigt duktiga kollegor”.


”Det är spännande att leda RealTest satsning på en egen förvaltningsmodell”

Morin-Ninna Namn: Ninna Morin

Anställd sedan: 2015

Jobbar med: Ninna har femton års erfarenhet som förvaltningsansvarig, kravhanterare, testledare, utbildningskonsult och programmerare. På RealTest kommer Ninna att ha en central roll i satsningen på företagets förvaltningsmodell. Hon kommer också att arbeta som mentor för testledare och kravhanterare, driva företagets egna processutveckling samt jobba praktiskt ute hos kund som testledare.

Vad är det bästa med att jobba på RealTest? ”Närheten till företagsledningen, den positiva atmosfären och det utrymme som ges för att ta egna initiativ. Att få vara med och leda satsningen av RealTest förvaltningsmodell samt kvalitetssäkring såg jag också som en spännande utmaning och möjlighet till egen utveckling. Jag har inte varit här så länge men något jag värderar högt är att alla delar med sig av sin kunskap. Kontaktvägarna är korta och man tar sig verkligen tid att hjälpa varandra”.